Gastronomi & restaurang

Hos Pro-dress har vi samlat kläder för gastronomi och restaurang så att du enkelt kan hitta rätt klädsel för dessa yrken

Professionella kockkläder

Kockjackor, kockbyxor och förkläden är mer än bara arbetskläder; det är en del av kockens identitet. Sortimentet av kockkläder har de rätta egenskaperna för att stå emot krävande förhållanden i ett professionellt kök, där fläckar från fett och stänk från grytor och pannor är en del av arbetsdagen. Samtidigt är det viktigt att kläderna är så bekväma att ha på sig att du kan röra dig fritt och därmed vara effektiv i arbetet. 

Sortimentet av kockkläder består av kockjackor, kockbyxor, förkläden i olika längder, T-shirts och fotbeklädnad. Det är viktigt att fotbeklädnaden passar för arbete i ett kök, där stor vikt läggs vid halkhämmande och vattenavvisande egenskaper. 

Kläder för restaurangbranschen

Personalen är restaurangens ansikte utåt. Klädseln ska inte bara signalera professionalitet utan också matcha platsens atmosfär och stil. Här kan du hitta jackor, byxor, skjortor, västar och skor som säkerställer ett snyggt och inbjudande utseende, oavsett om det är på den formella restaurangen eller det avslappnade caféet. Genom att välja kläder och arbetsskor här för restaurangbranschen säkerställer du att personalen framstår enhetligt och representabelt, så att de känner sig klädda för att ge bästa möjliga service till gästerna. 

Hos Pro-dress är det enkelt för dig att hitta arbetskläder till köks- och restaurangpersonal. Både i klassisk stil och mer modern stil och inte bara i vitt, utan även i många olika färger.