Tryck & brodyr

Kläder med logga eller företagsnamn gör ditt företag synligt och bidrar till ett professionellt uttryck. Dessutom skapar det identitet och sammanhållning bland dina medarbetare. Hos Pro-dress erbjuder vi många möjligheter för tryck och brodyr, så du kan vara säker på att få företagskläder som matchar dina önskemål och behov. 

Välj tryck eller brodyr på loggan

Bild utan namn

Tryck

Transfer är en tryckmetod som säkerställer ett skarpt och hållbart resultat. Det framställs genom att skriva ut ditt motiv på en särskild typ av folie, som sedan appliceras på kläderna med en värmepress. 

Transfertryck tillåter en hög detaljnivå och är snabbt att producera. Det tål tvätt vid 40 °C och är ett bra val för arbetskläder som används dagligen. 

Bild utan namn

Brodyr

En broderad logga är mycket slitstark. Den tillverkas med en stark polyestertråd som behåller färgen även vid koktvätt. 

Brodyr ger ett exklusivt utseende som passar bra på skjortor, stickade plagg och västar. Företagskläder med broderad logga är därför ett självklart val för exempelvis kontorsanställda eller säljare. 

Information

Hos Pro-dress har vi vår egen plotter, vilket gör det möjligt att producera små tryck snabbt och billigt. Vi kan därför erbjuda tryck av text och siffror i hög kvalitet för snabb leverans.

Möjligheterna för motivets placering beror på kläderna. Vanligtvis kan du dock få din logga tryckt eller broderat överallt där det inte finns en söm. På T-shirts är det populärt att placera loggan på vänster bröst och ryggen.

Du kan naturligtvis också få tryckt logga på ett stort utbud av väskor, mössor och kepsar. Under ‘Specifikationer’ på respektive produkt kan du se om det lämpar sig för tryck eller brodyr. 

Vi erbjuder endast tryck och brodyr för företagskunder, skolor och föreningar. Observera att man måste beställa minst 10 st för att kunna få tryck eller brodyr på kläderna. 

Leveranstiden för kläder med tryckt eller broderad logga beror på din beställning, men de vägledande leveranstiderna är: 

  • Tryck: Ordern kan vanligtvis skickas 5-6 arbetsdagar efter att du har godkänt offerten 
  • Brodyr: Ordern kan vanligtvis skickas 2-3 arbetsdagar efter att du har godkänt offerten 

Om du vill beställa tryck eller brodyr, fyll i kontaktformuläret nedan. Då kontaktar vår företagsavdelning dig så snart som möjligt med en icke-bindande offert. 

Alternativt kan du skicka ett mejl till foretag@pro-dress.se med följande information: 

  • Tryck eller brodyr 
  • Din logga (skickas i vektorgrafik med filformat ai, eps eller pdf) 
  • Önskemål om placering 
  • Typ + mängd av kläder 

Därefter kontaktar vi dig med ett förslag för genomgång och godkännande innan produktionen startar. Vi hjälper dig självklart gärna med att få ordning på logotypens format och grafik. Ha gärna ett utkast till utseendet klart, så kan vi hjälpa till med att renteckna det. 

Prisexempel 

Priserna för tryck och brodyr beror på motivets storlek och placering. Nedan kan du se startkostnader samt utvalda prisexempel. Observera att man måste beställa minst 10 st för att kunna få tryck eller brodyr på kläderna.

Pris för enfärgat tryck 

  Kommentar Priser ex moms
Minsta antal 10 st.  
Startavgift   299 kr. 
Liten logotyp 10x10cm Inkl. påvärmning 57 kr. 
Stor logotyp 30x30cm  Inkl. påvärmning 69 kr.
     
Samlat pris 10x10cm Inkl. påvärmning och uppstart 864 kr
Samlat pris 30x30cm Inkl. påvärmning och uppstart 990 kr.

Pris för enfärgat brodyr 

  Kommentar Priser ex moms
Minsta antal 10 st.  
Startavgift vid max 3000 stygn   1.125 kr. 
Startavgift vid max 20.000 stygn   1.744 kr. 
Liten logotyp 3.000 stygn   55 kr.
Stor logotyp 20.000 stygn   124 kr.
     
Samlat pris 3.000 stygn Inkl. uppstart  1.676 kr.
Samlat pris 20.000 stygn Inkl. uppstart  2.987 kr.

Kontakta oss idag 

Fyll i kontaktformuläret och få en icke-bindande offert på tryck eller brodyr. Vårt företagsteam strävar efter att besvara din förfrågan inom 24 timmar på vardagar. Har du frågor? 

Om du har frågor eller är osäker på något angående tryck och brodyr, är du alltid välkommen att kontakta vår företagsavdelning via e-post foretag@pro-dress.se