Hantverk & industri

Här hittar du ett omfattande utbud av arbetskläder för hantverk och industri, som är skapade för att vara slitstarka och funktionella inom yrkena

Stort utbud av arbetskläder för hantverk och industri

Utbudet av arbetskläder är omfattande, och bland flera av märkena finns det serier där kläderna passar ihop både funktionellt och färgmässigt. Om du exempelvis behöver synliga varselkläder med reflexer är det viktigt att kläderna passar ihop för att uppnå samma synlighet för alla klädesplagg. 

Hos Pro-dress kan du få arbetskläder som jackor, byxor, tröjor, T-shirts, overaller, hängselbyxor, piratbyxor/knickers, shorts, skjortor, västar, regnkläder, underställ, underkläder, förkläden och fotbeklädnad. Arbetskläderna kommer från välkända märken som Engel Workwear, Snickers Workwear, Blåkläder, Mascot, Helly Hansen Workwear, Kansas, Fristads, Carhartt och många fler. 

Arbetskläder med specifika egenskaper

När du använder vinkelslipare eller svetsar utsätts kläderna för gnistor. Därför ska du välja arbetskläder i bomull. Anledningen är att det inte smälter vid kontakt med gnistor, vilket arbetskläder i syntetiska material gör. Å andra sidan är arbetskläder i syntetiska material mycket slitstarka och kan behålla färgen, även om de tvättas otaliga gånger. 

Flamskyddade arbetskläder är något helt annat. De är tillverkade för att stå emot lågor och är certifierade, så du kan vara säker på att de täcker precis de behov du eller din arbetsplats har för flamskyddade kläder. 

Arbetar du utomhus på en byggarbetsplats i regn och rusk behöver du vattenavvisande arbetskläder, som samtidigt ska vara vindavvisande och andningsbara, så att du inte börjar svettas och bli våt på kroppen. 

Låt ditt yrke vara din ingångsvinkel för att hitta arbetskläderna hos Pro-dress, som passar perfekt för hantverk och industri.