Kontor & administration

Hos Pro-dress kan du hitta kläder för kontors- och administrationsmiljöer, som är utvalda med hänsyn till att du ska se representabel ut och samtidigt känna dig bekväm under hela arbetsdagen

Lämpliga kläder för kontoret och inom administration

Urvalet av kläder för kontors- och administrationsmiljöer tar hänsyn till att arbetsdagen kan vara lång och varierad. Därför har vi satt ihop kläderna så att det finns snygga kavajer, byxor och skjortor för representativa jobb, men även fina och bekväma tröjor, T-shirts och pikétröjor för en mer avslappnad stil. Så kan du kombinera kläderna beroende på typen av administrativt jobb och välja färger som bäst representerar ditt företag.

Ge ett professionellt intryck

Jackor för utomhusbruk är en viktig del av klädseln, särskilt om du gör kund- och leverantörsbesök. Att få er logotyp tryckt på jackan ger ett fint uttryck för var du kommer ifrån. En väst kan också vara ett bra komplement både inomhus och utomhus under övergångsperioderna. Den ger god rörelsefrihet för armarna och är till exempel bekväm att ha på sig i en bil. 

Enhetlighet mellan jackor, byxor, tröjor, skjortor, T-shirts och annat ökar företagets synlighet och igenkännlighet mot omgivningen. På den här sidan presenterar vi många olika typer av klassiska arbetskläder som passar väl för jobb inom kontor och administration. Se dig om i utbudet och välj det som passar bäst för ditt jobb.