Vård & klinik

Hos Pro-dress hittar du kläder som är tillverkade för arbete inom vård och klinik. Det kan till exempel vara som sjuksköterska, läkare, veterinär, fotvårdare eller inom vård av äldre och funktionshindrade

Bekväma kläder för vård och klinik

Utvalet av kläder för kliniker och inom vården omfattar jackor, byxor, tröjor, T-shirts, bussaronger och tunikor, skjortor, västar, rockar, tillbehör och skor. Kläderna ska vara flexibla och rymliga så att du utan problem kan röra dig och eventuellt lyfta och flytta patienter. Med hänsyn till hygien ska kläderna tåla att tvättas ofta och vid höga temperaturer, vilket du kan vara säker på när du väljer kläder här för vård och klinik. 

Färgerna är inte enbart vita, utan även svarta, blå, grå, röda, gröna och flera andra. Det gör att du kan kombinera kläderna enligt klinikens färger och på så sätt skapa en image utåt. Ofta är tryck eller brodyr med klinikens logga eller medarbetarens namn ett bra sätt att visa klienter och andra att man är personal. 

Fotbeklädnad och tillbehör för jobb inom klinik- och vårdbranschen

Utöver kläder kan du välja arbetsskor, träskor och sandaler, där halkhämmande egenskaper är en självklarhet, så att du säkrare kan röra dig på hala och ibland våta golv. Fotbeklädnaden ska dessutom vara bekväm att gå i, så att du kan klara en hel arbetsdag utan att överbelasta fötterna. 

När det kommer till tillbehör så är det komplement för att fullända arbetsutrustningen. Det kan exempelvis vara gummihandskar, huvudbonader, strumpor, etniska sjalar, trasor och annat. 

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta rätt arbetskläder genom att dela upp kläderna efter bransch. På så sätt kan du hitta kläder och skor som passar perfekt till arbete inom vård och klinik. Att det samtidigt är kläder från välkända märken med öga för kvalitet och hållbarhet gör att du tryggt kan välja kläder från Pro-dress.